Stichting Van Ravenswaaijstede

Zorgboerderij

14 Februari 2024

https://www.edestad.nl/lokaal/maatschappelijk/1006144/kelderman-bouw-steunt-zorgboerderij-van-ravenswaaijstede-

22 Mei 2024

Namens alle cliënten, begeleiders en vrijwilligers willen wij iedereen hartelijk bedanken voor de bijdragen die geleverd zijn. Naast de Ede Doet cheques zijn er ook veel particuliere donaties gedaan wat het mogelijk heeft gemaakt om de Belevingstuin nog mooier te kunnen maken. Omdat het over het algemeen veel anonieme donaties betreft is het helaas niet mogelijk om iedereen persoonlijk te bedanken. Daarom nodigen wij u uit om een bezoekje te komen brengen aan Stichting Van Ravenswaaijstede; een kleinschalige zorgboerderij waar dagbesteding wordt geboden aan GGZ-cliënten.
De Belevingstuin heeft een ware boost gekregen. Het vergt veel onderhoud en er is nieuwe beplanting ingezaaid en gepoot. De beplanting bestaat voornamelijk uit bloeiende en geurende bloemen voor elk jaargetijde. Hiermee worden de zintuigen zoals zien, ruiken en voelen geprikkeld. Er is een tuinsproeierset aangelegd om de beplanting te voorzien van voldoende water. Ook is er een prachtige houten schommelbank aangeschaft zodat cliënten maar ook bezoekers heerlijk tot hun rust kunnen komen.
De Belevingstuin is een heerlijke plek voor rust maar ook te mogen genieten van de natuur en de dieren als vogels, eekhoorns enz.
Een klein paradijs waar iedereen een eigen plekje heeft.