Stichting Van Ravenswaaijstede

Zorgboerderij

Contact

Stichting Van Ravenswaaijstede

Bovenbuurtweg 44

6721 MN Bennekom

Contactpersoon: Annemarie van Gelder

Telefoon: 06-55867843

E-mail: info@vanravenswaaijstede.nl

AGB-code: 41787279

KvK: 77788249

RSIN: 861145185 (ANBI)

IBAN: NL67 RABO 0337 2365 18

Stichting Van Ravenswaaijstede is goed te bereiken met eigen vervoer (auto/fiets/(brom)scooter). Er is voldoende parkeergelegenheid ter zijde van de woning. Openbaar vervoer (bus) heeft een halteplaats aan de Edeseweg in Bennekom. Het is ongeveer zeven minuten lopen via Hoekelumse Brinkweg rechtsaf naar de zorgboerderij. Vanaf Ede is de zorgboerderij te bereiken via de Bovenbuurtweg richting Bennekom, het viaduct (over de A12) over en gelijk aan de rechterkant naast het zandpad. 

Voor aanmeldingen dagbesteding graag contact opnemen via telefoonnummer: 06-55867843. Overige zaken lopen via email: info@vanravenswaaijstede.nl. 

Aanmelden als donateur:

Spreekt het werk van de stichting voor de zorgboerderij u aan en wilt u ook een financiële bijdrage leveren? Dan kunt u zich aanmelden als donateur. Dit kan eenvoudig door uw bijdrage over te maken op IBAN: NL67RABO0337236518 t.n.v. Stichting Van Ravenswaaijstede o.v.v. donateur + uw naam en adres. Aan de stichting is de ANBI-status (Algemeen Nut Beogende Instelling) toegekend. Dit houdt in dat uw gift geheel of gedeeltelijk aftrekbaar is van uw belastbaar inkomen.

Vacature vrijwilliger:

Vrijwilligers zijn onmisbaar voor het welzijn van onze deelnemers. Als vrijwilliger zorg je samen met de organisatie ervoor dat deelnemers een gezellige, zinvolle en leerzame dagbesteding hebben. Vrijwilligerswerk bij Stichting Van Ravenswaaijstede is een onbetaalde ondersteuning waar de zorg en aandacht voor onze deelnemers centraal staan.

Wat ga je doen?

Als vrijwilliger ga je samen met deelnemers activiteiten ondernemen. De activiteiten kunnen zijn: werken in de Vlindertuin en Belevingstuin, verzorgen van dieren, klussen, creatieve activiteiten zoals schilderen, tekenen, knutselen. Maar ook een praatje maken, wandelen, genieten van de omgeving mag hierin zeker niet ontbreken.

Wie ben jij?

  • Jij bent enthousiast, gemotiveerd, sociaal, eerlijk en betrouwbaar.
  • Je bent loyaal aan de organisatie, integer en empathisch naar onze deelnemers.
  • Je bent bereid tijdens de dagdelen van onze deelnemers te komen omdat zij behoefte hebben aan regelmaat en vertrouwde gezichten.
  • Je sluit aan bij het beleid en gedragscode van de stichting.
  • Je beschikt over een geldige VOG of vraagt deze aan.

Wat bieden wij jou?

  • Wij bieden jou een gezellige omgeving waar jij ruimte krijgt om zelfstandig met onze deelnemers activiteiten te ondernemen.
  • Wij werken met een vrijwilligersovereenkomst én gedragscode die zowel door ons als door jou worden ondertekend.
  • Wij regelen een gratis VOG.

 

Procedure

Ben jij geïnteresseerd en lijkt het jou leuk om vrijwilliger te worden bij Stichting Van Ravenswaaijstede? Dan ontvangen wij graag jouw motivatie en cv via emailadres info@vanravenswaaijstede.nl. Bij gebleken geschiktheid nodigen wij jou uit voor een kennismakingsgesprek.